Teken het gastenboek

Guy en Annique Vroman
guyvroman908@hotmail.com
Dag Tinneke en Joris.
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking op ons huwelijk van 3/6/2016. Na de nodige spanning van de gebeurtenis in Oostende op onze huwelijksdag heeft de mooie citroën ons toch overal op tijd kunnen voeren. Bedankt
Philippe en Nancy Couwet - Scheerlinck
nancy_scheerlinck@telenet.be
Beste Tineke, wij wensen jou en je team, en Kurt en Johan (onze twee ceremoniemeesters) hartelijk te danken voor het goede verloop van onze huwelijksdag (28 mei 2016). Dank je wel voor de mooie samenwerking en super service !En zeker niet te vergeten ... ook dank aan onze chauffeur die ons overal vlekkeloos en veilig heeft ter plaatse gebracht, super !

sabrina en wim
sabrinamarchand@telenet.be
We willen jullie bedanken voor het verzorgen van de ceremonie van ons huwelijk op 26 juni 2015. In het bijzonder willen we onze ceremoniemeesters bedanken, dankzij hen hebben volop kunnen genieten van ons huwelijk. Alles is super vlot verlopen. Iedereen was super tevreden, ook over de volkwagenbusjes die we gehuurd hadden.
Charlotte & Björn
windels_charlotte@hotmail.com
Op 23-08-2014 stapten wij in het huwelijksbootje. Het was een prachtige dag! We willen jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de perfecte service: zowel de rode lopers thuis en aan de kerk, als de wagen en bus waren zeer stipt aanwezig! Dank je wel ook aan onze ceremoniemeesters Kurt en Manu! Ze lieten alles verlopen in een losse, ontspannen sfeer, maar toch op een zeer stijlvolle manier!
Dank je wel!
Björn en Charlotte
loes van laar
loes_van_laar@hotmail.com
Dag Tineke

Graag willen wij langs deze weg nog eens onze ceremoniemeesters Johan en Eric bedanken. We waren meer dan tevreden over de samenwerking, niks was hen te veel. Ze hebben onze dag perfect in goede banen geleid! Wij hebben de dag van ons leven gehad en hebben van alles kunnen genieten omdat alles tip top inorde was!
Echt waar; een welgemeende dikke merci!

Met vriendelijke groetjes,

Loes en Mathias.
Anneleen & Lies
anneleenenliestrouwen@gmail.com
We genoten met volle teugen van de Fiat 500! Dikke pluim voor chauffeur Danny!
Coussement Sabine
Sabine-Cous@skynet.be
Beste,

Hierbij onze oprechte dank voor de stipte en vriendelijke service die jullie met jullie bedrijf gisteren geleverd hebben op het huwelijk van onze zoon.
Beide chauffeurs waren heel vriendelijk en attent.
De oldtimer en bus waren heel netjes en ‘tof’ vervoer.

Als dank in bijlage enkele fotootjes.

Met vriendelijke groeten,
Sabine Vandepitte-Coussement
Mama van Hendrik (bruidegom)
Mark en Kelly
vercaemere@hotmail.com
Bedankt voor het verzorgen van onze trouwdag! Dankzij de professionele ceremoniemeesters liep alles zoals het hoorde.

We waren met een grote suite, maar dankzij de begeleiding, vond iedereen zijn plaats in het geheel.

Het was fijn om te ervaren dat er iemand aan uw zijde stond om te helpen en ondersteunen waar mogelijk.

Mark en Kelly
Jozefien en Bert Van Acker
jozefien@europe.com
Bedankt voor de vlekkeloze organisatie van onze huwelijksdag. Het vervoer was perfect geregeld waardoor we overal stipt op tijd waren. Het goede weer kregen we er gratis bij :-) We waren in goede handen!
Stefaan en Magda
vercaemere_decock@hotmail.com
op 3-8-2013 mochten wij, fiere ouders, van een prachtig huwelijksfeest genieten van Kelly en Mark, mede dankzij de heel profesionele aanpak van de 2 ceremoniemeesters, ze brachten een rust over waardoor iedereen zich relaxt voelde, alles werd in goede banen geleid, waar wij geen oog voor hadden werd door hen direkt discreet gecorrigeerd, ook de Nederlanders waren vol lof, nogmaals bedankt voor de begeleiding en de leuke oldtimerbus, een aanrader aan alle toekomstige bruidsparen
fleur en bram
fleur.roels@hotmail.com
Zaterdag 8 september zijn wij getrouwd. We waren zeer tevreden over de twee ceremoniemeesters! professionaliteit ten top! uitstekend georganiseerd met een grote portie sereniteit.

groeten Fleur en Bram
Koen en Stephanie Lefever-Ghesquière
stephanie.ghesquiere@hotmail.com
Beste,
Op zaterdag 30/06/2012 stapten wij in het huwelijksbootje. Het werd een fantastische dag! De 2 ceremoniemeesters hebben alles in goede banen geleid, waardoor wij konden genieten van de eerste tot de laatste minuut. Dankjewel!
Gr,
Koen en Stephanie
Willems Mike en Emely
willems.mike@telenet.be
Beste,
Onze trouw was op 10 september en het was een fantastische dag
Jullie hebben daar ook aan meegeholpen
De 2 ceremoniemeesters waren fantastisch
Ze hadden alles perfect in de hand, wij hoefden ons echt van niks aan te trekken, ze stonden constant klaar om ons te helpen. We waren zeeeer tevreden!!! Chapeau!!!
Mvg Mike en Emely
wackenier segaert
wackenier.steven@telenet.be
steven liesbeth dank julie alvas voor de mooie ceremonie op onze trouw vriendelijke groeten steven liesbeth
wackenier segaert
himschoot-delaere
himschoot.alg.werken@telenet.be
hartelijk dank voor de perfecte begeleiding van onze mooiste dag in ons leven,
jullie ceremoniemeesters waren op en top, ze waren aanwezig maar je zag ze niet, des te meer daar er een collonne en militairen waren die de ceremonie vervolledigen.
nogmaals bedankt, angelo&sabrina
<< Vorige pagina
16-30 uit 40
Volgende pagina >>