Medicar

Over ons

Al meer dan 25 jaar doorkruisen de Medicar troepen heel België om mensen met de grootste zorg comfortabel tot bij hun bestemming te brengen. Joris en Tineke staan aan het roer van deze nog steeds bloeiende firma. Door een gezonde mix aan ervaring, innovatie en het streven naar perfectie draait Medicar nog steeds mee op het hoogste niveau. Hiervoor kunnen we rekenen op een uitgebreid team van ervaren ambulanciers en een geschoold inhouse team. Alle medewerkers zijn medisch geschoold, iets waar we bij Medicar erg veel belang aan hechten. Zo kunnen we adequaat inspelen op de meest recente noden en steeds kwalitatief vervoer op maat garanderen voor elke patiënt.

Diensten

Bij ons komt de patiënt op de eerste plaats. We bieden vervoer op maat aan: zittend vervoer (mobiele patiënten), rolstoelvervoer (rolstoelgebonden patiënten) en liggend vervoer (bedlegerige patiënten) en dit voor elke consultatie, bestraling, chemobehandeling, dialyse, opname, ontslag, transplantatie, revalidatie,... We zijn dan ook perfect uitgerust voor de verschillende types vervoer en kunnen ook instaan voor het vervoer onder verpleegkundige begeleiding.

Row 1

Opdrachtgevers

Medicar werkt o.a. via Mutas samen met alle mogelijke mutualiteiten, al dan niet via derderbetalersregeling. Daarnaast hebben we ook samenwerkingsakkoorden met ziekenhuizen, Mobiwest, de mobiliteitscentrale voor West-Vlaanderen, en tal van verzekeringsmaatschappijen voor repatriëringen of arbeidsongevallen.
Alsook kunnen wij privé vervoer aanbieden, zoals vervoer naar een feest, begrafenis, familiebezoek,..

Logo Mutas
Logo Cm
Logo Bondmoyson
Logo Mobiwest

Werkregio

Dankzij ons uitgebreid team en wagenpark kunnen we vervoer aanbieden in het grootste gedeelte van West-Vlaanderen. Daarnaast kunnen we ook alle vervoer vanuit West-Vlaanderen naar het binnen- en buitenland of omgekeerd uitvoeren. Om continuïteit, snelheid en flexibiliteit te garanderen hebben we standplaatsen over de volledige regio.

Map
Row 3

Wagenpark

Op basis van kwaliteit verkiezen we bij Medicar Mercedes, Volkswagen en Fiat.
Uiteraard worden al onze voertuigen op regelmatige tijdstippen gekeurd, vernieuwd en goed onderhouden.

Row 4